In gesprek met Torsten Weikamp in Petershagen-Friedewalde Duitsland- 2015

Zo evenals vorig jaar ga ik dit jaar ook weer een bezoekje brengen bij Torsten Weiland in Petershagen-Friedewalde Duitsland. Ik had vorig jaar ook een ram bij hem gekocht maar die is na enkele dekkingen dood gegaan aan CuniCuli dat is een midden oor ontsteking waar helaas niks tegen te doen valt. Ik ga al vele jaren Naar een show in Osnabruck in Hale Gartlage. Daar heb ik Torsten ontmoet en na het gebruikelijke praatje vroeg hij wie geht es mit der Johann ik zei hem dat het met mij prima ging.

Maar met de zee landers minder. Ik zei hem dat de ram van vorig jaar dood was, wat hij ook zeer jammer voor mij vond. Ik vroeg hem of hij nog een ramler voor mij had natuurlijk zei hij alleen ga ik nog naar de Bundes show in Kassel. Ik zei hem dat ik daar wel op zou wachten. Maar op 4 December kreeg ik een Whatsapp dat ik eerder bij hem langs kon komen nou dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Nou ga ik 6 December met Alie mijn vrouw en Esther mijn dochter heerlijk naar Friedewalde een nieuwe ram ophalen, yes here we come! Ik vind dit super dat ik weer door Torsten geholpen wordt dat zijn de ware sport vrienden.
bekijk de foto’s hier onder.

Zo ziet het er uit bij torsten hokken met de nest kasjes.

Zo ziet het er uit bij torsten hokken met de nest kasjes.

Torsten legt de werkking van de warmte plaatje uit voor in het nest kasje.

Torsten legt de werkking van de warmte plaatje uit voor in het nest kasje.


Torsten geeft uitleg over de stamboom van de WNZ.

zo even kijken wat er zo al aan WNZ zitten.

zo even kijken wat er zoal aan Zeelanders zitten.

Total Page Visits: 542 - Today Page Visits: 1

Reacties zijn gesloten.