Gastenboek

Goedemiddag Johan,

Wat een leuke internetpagina over de Nieuw Zeelander Konijnen.
Toen ik n jaar of 8 was heb ik van mijn oma een “dwergkonijn”gekregen. Deze werd alleen maar groter en groter en groter..De grote van een Vlaamse Reus maar niet de oren dacht ik, later bleek dit een Nieuw Zeelander te zijn.

Toen ben ik verliefd geworden op dit ras.Je kon alles met met mijn konijn.Dol op knuffelen en zo tam als het maar kon, liep in de zomer heerlijk rond in het gras.Later toen ik op mezelf ging wonen wou ik een huiskonijn 1 die lekker los in huis kon rond rennen.
Dit werd een Nederlandse Hangoor, ook erg leuk maar kon niet tippen aan mijn mega konijn van vroeger,Ik vond de grote van dit ras echt machtig!

Nu inmiddels mamma van een zoon welke ook dol is op dieren en voornamelijk ook op konijnen. We hebben nu 2 hele lieve poezen.
En wat ik mij even afvroeg of u dit geweldige ras ook particulier verkoopt en wat de eventuele prijs hiervan zou zijn.

En zouden konijn en poes samen kunnen? WE hebben er 1 die voornamelijk buiten is en 1 die voornamelijk binnen is. Beide zijn super lief en hebben nog nooit uitgehaald naar iets of iemand. Ze lopen er liever voor weg.

Nogmaals bedankt dat ik even kon genieten van de Info op uw Website en weer even t fijne gevoel terug krijg van het houden van dit mooie ras.
Ik verneem graag een reactie van u.
Met de vriendelijke groeten,
Elien van der Weg.
Drachten.

Total Page Visits: 2273 - Today Page Visits: 5

11 reacties

 1. Johan van den Hatert.

  Welkom in mijn Gasten Boek / Welcome to this Guestbook,

  Hier hebt u de gelegenheid om een bericht achter te laten.

  En natuurlijk is het fijn om positieve berichten te krijgen,maar heeft u kritiek of een andere opmerking kunt u dat ook hier op plaatsen via de knop “Geef Reactie”.

  Maar men kan natuurlijk ook via E-mail persoonlijk contact met mij opnemen.

  Dank u.

  ===========================================================================================

  Please don’t hestitate to leave a message.

  Whether you like the website or have suggestions of any kind, I would like you to leave your opinion right on this page via the button “Geef Reactie”.

  Off course, you can send me a message via the Contact button.

  Thank you.

  ===========================================================================================

 2. Hallo Johan,

  Wat ziet jouw site er geweldig en overzichtelijk uit !! Vooral die Zwarte Nieuwzeelanders,wat ben jij het laatste jaar vooruit gegaan.
  Petje af, en waar een wil is ,is ook een weg. ( dat heb ik van jou geleerd )
  Groeten,
  Mariyano Ivanov

 3. Anatolii & Corinne Natic-Anbeek

  Het is al weer een maand geleden dat we bij deze prachtige konijnen op bezoek waren. Johan we hebben genoten en heel erg bedankt voor al je informatie en de hartelijkheid waarmee je ons ontvangen hebt. Wat een mooie konijnen en wat een ervaring heb jij. Wij staan nog in de kinderschoenen wat konijnen betreft. We wonen en werken in de Republiek Moldavie en wilden heel graag een konijnenfokker in Nederland ontmoeten. Johan gaf ons deze kans. We hebben er dagen naar uit gezien en we praten er nog steeds over. Je hebt veel kennis en het ziet er allemaal mooi, schoon en professioneel bij je uit. We hopen dat je ook een keer onze konijnen komt bekijken. Wie weet tot ziens, in Moldavie of in Ede!
  Nogmaals: BEDANKT!

 4. Johan van den Hatert

  Hallo,

  Op Dinsdag 1 December 2015 heb ik vier leerlingen van het Groenhorst College Barneveld op hok bezoek gehad voor een leer project.
  Ik heb al huiswerk gedaan een vragenlijst in gevuld,een stamboom en beoordelings kaarten bijgevoegd.
  En ander Foto matriaal die ze kunnen gebruiken.
  IK kijk er naar uit ik vind dit altijd weer leuk om te doen.Een stukje kennis overbrengen.

  Groeten,

  Johan.

 5. Hallo Johan,

  Wij zijn 4 studenten van het Groenhorst College in Barneveld.
  Wij moesten voor een opdracht een fokkerij bezoeken,en we hebben de sport fokkerij van Johan gekozen. We zijn erg goed door hem ontvangen en geholpen en zijn erg veel te weten gekomen over hoe het allemaal werkt.De omstandigheden Waarin de Konijnen daar zitten zijn goed,dus als je voor de hobby een witte of zwarte Nieuw-Zeelander konijn wilt. Zit je volgens ons hier bij het goede adres.
  Ga zo door Johan.

  Groetjes Jente, Nikki, Annick en Nena.

 6. Hallo Johann,
  Ich bin durch Zufall auf diese schöne HP gestoßen. Sie besitzen sehr schöne Tiere und eine vorbildliche Haltung!
  Grüße Birgit Reich

 7. Elien van der Weg

  Goedemiddag Johan,

  Wat een leuke internetpagina over de Nieuw Zeelander Konijnen

  Toen ik n jaar of 8 was heb ik van mijn oma een “dwergkonijn” gekregen.Deze werd alleen maar groter en groter en groter..De grote van een Vlaamse reus maar niet de oren..Later bleek dit een Nieuw Zeelander te zijn.

  Toen ben ik verliefd geworden op dit ras. Je kon alles met mijn konijn.Dol op knuffelen en zo tam als het maar kon.Liep in de zomer heerlijk rond in het gras.
  Later toen ik op mezelf ging wonen wou ik een huiskonijn. 1 die lekker los in huis rond kon rennen. Dit werd een Nederlandse Hangoor. Ook erg leuk Maar kon niet tippen aan mijn mega konijn van vroeger. Ik vind de groote van dit ras echt Machtig!

  Nu inmiddels mamma van een zoon welke ook dol is op dieren en voornamelijk ook op konijnen. Wij hebben zelf nu 2 hele lieve poezen.
  Wat ik mij even afvroeg of u dit geweldige ras ook particulier en wat de eventuele prijs hiervan zou zijn.

  Zouden Konijn en poes samen kunnen? We hebben er 1 die voornamelijk buiten is en 1 die voornamelijk binnen is. beide zijn super lief en hebben nog nooit uitgehaald naar iets of iemand. Ze lopen er liever voor weg.

  Nogmaals bedankt dat ik even kon genieten van de info op uw website en weer even t fijne gevoel terug krijg van het houden van dit mooie ras.

  IK verneem graag een reactie van u.
  Met de vriendelijke groeten,
  Elien van der Weg
  Drachten

 8. Hello John,

  I just ought to tell you which you have written an exceptional and distinctive post that I really enjoyed reading.
  Im fascinated by how nicely laid out your material and presented your views.

  Thank you.

  Nederlandse vertaling.

  Hallo Johan,

  Ik moet je vertellen, dat je een excellente en onderscheidende website heb.Ik heb van je berichten die ik heb gelezen genoten.
  Ik ben gefascineerd door hoe mooi u uw materiaal presenteert, en uw mening hier over.

  Dankje wel.

 9. Hello John,

  I am just seeming both for blog sites which give independent, Nutritious commentary on all difficulties or blogging sites which have or liberal or droppedwing slant.
  Thank You.

  vertaald

  Ik heb zelden blog plaatsen gezien die onafhankelijk voedzame commentaar op alle problemen of blogging sites geven.En een liberale of droppedwing inslag hebben.

  Dank je wel daar voor

 10. Beste,

  Wat heeft u prachtige konijnen!
  Ik ben opzoek naar witte nieuw zeelanders maar kan ze nergens vinden tot ik deze website vond.
  Graag kom ik met u in contact.

  Hartelijke groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *