Witte Nieuw Zeelanders Naar Onze Buren de Belgen.

26 Oktober 2020.

Naar Willem van den Tweel geweest in Almere Buiten om daar Witte Nieuw Zeelanders te brengen.

De afspraak was dat ik er tussen 9:30 en 10 uur zou wezen.

En daar 8 Witte Nieuw Zeelanders af gegeven die gekocht zijn door Roland Genies uit Gent, voor fokkers in de club die hij vertegenwoordig.

IK was verrast toen willem mij via faceboek benaderde of ik nog Zeelanders over had en nu met de Carona was ik toch al van plan om mijn stam eens zeer goed door te lichten met als gevolg de 8 stuks. En het zijn stuk voor stuk zeer goede Fok dieren dus ik hoop dat ze bij goede fokkers terecht komen zodat ze in Gent of waar dan ook we ze weer op shows kunnen bewonderen.

Total Page Visits: 665 - Today Page Visits: 1

Reacties zijn gesloten.