Uitnodiging Neu seelander club Duitsland.

Mijn Goede Fokkers Vriend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op uitnodigging van mijn Fokkervriend Hartmut Peters,

Ben ik samen met de dames Naar de vergleigshow Van der weisse neu seeländerclubs in Duitsland geweest.

In der Reiterhalle, Reiterstrasse 17.       27446 in Sandposthel . Duitsland

in de buurt van Bremervürden richting Bremen.

Zaterdag 17 Oktober was het zover om 9 uur vertrokken uit Ede, De reis ging in eerste instantie voorspoedig maar in de buurt van Osnabrück ging het minder 3 bouwstellen op rij  normaal 3 half uur rijden maar nu 5 uur over gedaan.

Maar dat mocht de pret niet drukken daar aangekomen verwelkomt door het bestuur onder leiding van Hartmut en een bakje koffie met gebak. kon het spektakel los gaan met allereerst een kataloges en daarna de dieren bekeken. De Nieuw Zeelanders waren van een top gehalte zowel type en bouw en zo ook de pelzen.

Nadien even bij praten met de fokkers uit geheel Duitsland Vroeg Hartmut ga jij eens even met mij mee ik dacht wat zal hij nu weer hebben. ik heb wat voor je een nieuwe ram wand hij wist dat de oude ram van hem bij mij dood was gegaan. Dit is hij dan de foto’s boven aan het bericht Volgend jaar zij we zeker weer aanwezig zeker weten,

 

 

 

 

 

 

Total Page Visits: 1212 - Today Page Visits: 1

Reacties zijn gesloten.