Op bezoek bij Andre Fink in Marpingen Duitsland 2016

Op zondag 10-01-2016.

Zijn ik en mijn vrouw Alie en Dochter Esther, 2 Witte Nieuw Zee landers gaan halen bij Andre Fink in Marpingen Saarbrücken.
450 KM heen en 450 km terug maar het heeft resultaat op geleverd 1 klasse Ram en dito Voedster. Zodat ik die lijn ook weer kan voortzetten na dat de dieren die ik wou gebruiken ziek zijn geworden en dood zijn gegaan aan Cuni culi.Dus heb ik Andre gemailt of hij me kon helpen dat was geen probleem.Op de Europa show in Metz heb ik hem weer gesproken om een afspraak te maken.Maar hij ging eerst ook nog naar de Landes Bundes show in Kassel Duitsland,daarna kon ik zonder probleem een afspraak met hem maken.We werden zoals altijd hartelijk ontvangen en na wat heen en weer gepraat gingen we naar de konijnen stal.Hij liet mij eerst alle dieren zien die hij nog in zijn stal had Na veel gewikt en gewogen te hebben kwamen we uit op de dieren die ik mee naar huis genomen heb toppers alle twee. En na afscheid te hebben genomen met voor ons de afspraak dat we zeker in de zomer langs moesten komen op een zaterdag.Dan konden we lekker komen BQQen en gezellig wat drinken und spas machen.Dat gaan we zeker doen dat staat vast.Nog maals bedankt Andre voor dat je me uitstekend geholpen heb aan zulke fraaie dieren.

Digital StillCamera

Digital StillCamera

Total Page Visits: 435 - Today Page Visits: 1

Reacties zijn gesloten.