Door Het Corona Virus 2020

Door het Corona virus is de Konijnen Fokkerij heel anders geworden; geen bezoek van Fokkers bij jou thuis. En ook niet bij Fokkers op bezoek Gaan.!!!!!!!

En dat geef mij nu de mogelijkheid om mijn stam eens goed na te kijken,en te halveren tot ik de fokdieren voor volgend jaar over hou zodat ik met vernieuwde energie weer verder kan fokken.

Ik zelf heb besloten om dit jaar 2020 naar geen enkele tentoonstelling te gaan. Om de volgende reden de risico’s voor mijn gezondheid zijn veel te groot jammer maar het is niet anders. hopende dat het volgend jaar weer normaal aan toe gaat!!!!!!!.

Tatoeëren gaat moeilijk en is daardoor aan strikte uitvoering en regels verbonden en dat door iedere fokker strikt na geleefd dient te worden.

IK zelf heb de mogelijkheid om ze zelf te tatoeëren, voor sommige fokkers zal dat misschien moeilijkheden opleveren.

Maar neem als dat het geval is ten alle tijden contact met de secretaris van je vereniging om te vragen hoe het een en ander geregeld is of wordt voor het tatoeëren. Ik hoop dat deze ellende snel voorbij is zodat we onze hobby weer onbevangen kunnen gaan uitvoeren.mooie voedster

WNZ Ram 2e Maand 2019

Total Page Visits: 704 - Today Page Visits: 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *