Bezoek bij Helmut Bohne Duitsland.

Zaterdag 5 Februari zijn wij naar Northeim in Duitsland Geweest Alie, Esther en ik zelf.

4 uur rijden geen bezwaar Om daar een nieuwe witte nieuw zeelander ram te Kopen

We hebben er een leuke dag van gemaakt om ongeveer half twee daar aan gekomen en gelijk naar de de stal van hem in verband met de covid/19 maat regelen daar de hele stal bekeken met Top dieren en hij had vele nestjes met jongen. ik heb met hem afgesproken afgesproken dat ik nog een jonge voedster bij hem kom kopen die bij de ram past. Helmut is een zeer vriendelijke man en zeer behulpzaam wat ik zeer kon waarderen. na de ram in een kistje gedaan te hebben te hebben en wat voer mee gekregen te hebben. Met de afspraak dat ik medio mei weer naar hem toe ga om de voedster te kopen super.

Total Page Visits: 1916 - Today Page Visits: 1

Reacties zijn gesloten.